Skip to content

Senior Mediaplanner

Hoofddorp, NederlandMedia

Functieomschrijving

ZIGT heeft ruimte om haar team uit te breiden met een collega welke media-adviezen kan opstellen op het hoogste niveau. Jouw focus ligt op het optimaal plannen en inzetten van Radio en TV campagnes. Jij weet alles over het inkopen, plannen, analyseren én optimaliseren van campagnes. Binnen het media team ben jij degene die elke dag de puzzels legt voor klanten als Wehkamp, Leen Bakker, Stoov , Appelsientje en Bavaria wat betreft media inkoop en planning. Wat wordt het? Radio commercials, een partnership met een tv-programma of toch een combinatie van beiden? Jij adviseert, op basis van jouw kennis en insights.

Wat ga je doen?

In deze functie ben je elke dag bezig in de wereld van media en met die van televisie en radio in het bijzonder. De strategische doelstellingen die je samen met jouw klanten opstelt, vertaal je naar een goed onderbouwd RTV plan welke je vervolgens ook zelf implementeert. Uiteraard verzorg je voor alle campagnes ook een evaluatie. Als planner binnen ZIGT draag je proactief bij aan verbeteringen voor het gehele RTV planning proces. Je houdt contractafspraken bij en stuurt deze, indien nodig, bij. Je functioneert als een uitstekende sparringpartner voor klanten en exploitanten op RTV gebied. En vergeet je collega’s niet; voor hen ben jij een motivator en inspirator. Ook ben jij verantwoordelijk voor het inwerktraject van nieuwe planners en draag je dagelijks jouw grote dosis kennis over.


ZIGT biedt

 • Veelzijdige functie voor 32-40 uur per week met mogelijkheid tot een hybride werkvorm.
 • Freedom to Grow; veel ruimte en vrijheid voor eigen initiatief.
 • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.
 • Een werkomgeving waar ondernemerschap wordt gewaardeerd.
 • Een relaxte, informele sfeer en collega’s die voor elkaar klaar staan.
 • Elke dag een vers bereide 3-gangen lunch.
 • Laptop, reiskosten vergoeding en aantrekkelijke pensioen- en bonusregeling.
 • Jaarlijks beschikbaar budget voor persoonlijke ontwikkeling én elk jaar vrij op je verjaardag.

Vereisten

ZIGT vraagt

ZIGT is op zoek naar een ervaren professional met minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol in de mediabranche. Als jij resultaat- en oplossingsgericht bent ingesteld en uitstekende kennis hebt van het RTV domein in de volle breedte, dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Je hebt goede kennis van MBS, wat een vereiste is voor deze functie.
 • Kennis van GXL is een pré.
 • Je hebt eerder laten zien dat je over een analytisch, strategisch én creatief denkvermogen beschikt.

Als deze functie jou aanspreekt en je voldoet aan de gestelde eisen, dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Heb je nog vragen? Deze mag je altijd mailen naar sollicitatie@zigt.nl

of