Skip to content

Creative Content Consultant

Hoofddorp, NederlandMedia

Functieomschrijving

Als onderdeel van de dienstverlening van ZIGT hebben onze klanten de mogelijkheid om ons in te zetten voor de ontwikkeling van content strategieën en de uitwerking hiervan. Wij denken mee over een verloren content kalender, schrijven copy's, denken mee over de creatieve invulling van de sociale posts én analyseren de resultaten. Door de verbeterde vraag van onze klanten voor deze dienstverlening zijn wij op zoek naar uitbreiding. In deze rol ben je een echte woordkunstenaar. Je bent een creatieve content professional die graag het overzicht bewaart van de content producties en je bent goed in staat om als accountmanager richting de verschillende klanten te werken.

Wat ga je doen?
Als Creative Content Consultant ben je verantwoordelijk voor het bedenken en schrijven van social media content. Op basis van de inhoudspilaren, voortkomend uit de inhoudsstrategie waar jij ook een bijdrage aan hebt geleverd, ga je aan de slag met de overleden inhoudskalender. Jij maakt de tekstuele content en stemt de visuele content af met je collega's binnen ZIGT Create. Je houdt rekening met de gewenste tone-of-voice, de wensen en behoeften van de doelgroep van de klanten waarom je werkt en weet hier actief op in te spelen. Je rapporteert aan de klantverantwoordelijke Media Director. Naast je content verantwoordelijkheid voor onze klanten, lever je een bijdrage aan de content ten behoeve van de social media kanalen van ZIGT in samenwerking met het marketingteam en employer branding specialist. Je houdt tien alle tijden een creatief oog, Bent u op de hoogte van de laatste trends en stelt u uw ideeën proactief voor aan de klant. Je bent een belangrijke sparringpartner voor de creatieve consultants en directors.


ZIGT biedt

 • Vrijheid om te groeien. De vrijheid om je volledig te ontplooien in je vak.
 • Goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.
 • Een fijne werksfeer en collega's die voor elkaar klaar staan.
 • Een succesvol ondernemerschap wordt gewaardeerd.
 • Een prima salaris uit het verleden bij jouw kennis en ervaring.
 • Elke dag een vers bereide 3 gangen lunch.
 • Bonusregeling, pensioenregeling, telefoon- en internetvergoeding, en thuiswerkvergoeding.
 • Combinatie van thuiswerken en op kantoor. Al ben je op een moment nodig in de studio of op locatie door jouw klanten en stel je je daarbij flexibel op.

Vereisten

ZIGT vraagt

 • Je hebt 2 tot 4 jaar ervaring met social media content creatie.
 • Aantoonbare ervaring in copywriting voor B2C bij voorkeur binnen de FMCG branche.
 • Je bent sterk in projectmanagement en kan uitstekend blijven stellen als je veel genomen hebt terwijl je agenda staat.
 • Naast het uitvoeren van werkzaamheden, ben je in staat om strategisch en conceptmatig mee te denken met de klant.
 • Ervaring met tools als Coosto, Hootsuite, Semrush etc is een duidelijke pré
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal is vereist
 • HBO werk- en denkniveau


Meer ZIGT

Hoog tijd voor een beetje borstklopperij. ZIGT is het meest onafhankelijke media- en performance marketingbureau van de Benelux, met vestigingen in Hoofddorp, Utrecht, Arnhem, Tilburg en Brussel. Mensen en klanten staan ​​bij ons altijd centraal. Wij laten onze mensen excelleren, die op hun beurt onze klanten weer helpen excelleren. Samen met onze klanten zij wij de afgelopen jaren geregeld in de prijzen gevallen voor ons werk. De ultieme erkenning kregen we in 2019: de titel 'Mediabureau van het Jaar' (AMMA Awards), en dat voelt nog steeds zo.

Onze onafhankelijkheid is een groot goed en vertaalt zich in volledige vrijheid in de keuzes die we maken en 100% transparantie naar onze klanten. De vrijheid om onze eigen weg te kunnen kiezen helpt ons om vrij en onafhankelijk te denken en te doen. Zo halen we het beste uit onszelf, elkaar en onze klanten. We gaan verder dan alleen media en kijken graag naar het voorgestelde businessvraagstuk. jaarlijkse rapportages we jaarlijks zo'n veertig succesverhalen. Onze ambitie is om dit binnen tien jaar dagelijks te doen. En daar kunnen we jouw hulp als online mediaplanner goed bij gebruiken.

Wordt het nog gelachen?

Natuurlijk! Als je werk serieus neemt, moet er ruimte zijn voor ontspanning. Je hebt fantastische collega's, een relaxte sfeer, verrassende uitjes, en onze tafeltennistafel staat er niet voor niets. Samen aan een gezonde en gezellige lunch met je collega's is een aanrader. En op vrijdag sluiten we gezellig de week af met een borrel!


of