Skip to content

Consultant Social Advertising

Nederland, UtrechtPerformance

Functieomschrijving

Die ijzersterke social campagnes op Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat en TikTok die uit jouw koker rollen? Allemaal het product van de uitgekookte (en soms behoorlijk complexe) strategieën die jij uitdenkt. Uiteraard speelt de manier waarop je de campagnes uitvoert, monitort en voortdurend optimaliseert net zo’n grote rol in de klinkende resultaten die je steeds weer weet te behalen. Kortom: jij weet hoe je social media inzet om te scoren. En dat maakt ons een ontzettend goede match.

SPEELTUIN EN LABORATORIUM INEEN

Wij zijn Created First, een performancemarketingbureau uit Utrecht met een sterke focus op social advertising. Sinds vorig jaar zijn we onderdeel van ZIGT, het meest toonaangevende onafhankelijke media- en performancemarketingbureau van de Benelux. Als jij op zoek bent naar een plek om jouw ideeën over social advertising uit te testen, dan hebben wij samen met ZIGT de perfecte combinatie van speeltuin en laboratorium voor jou. Onze klanten zijn marktleiders, challengers en start-ups met een sterke lokale marktbenadering in de Benelux. Je hebt intensief contact met ze en laat je met liefde challengen om het maximale uit de budgetten te halen. Dat kan natuurlijk niet zonder betrouwbare gegevens. Voor die rapportages koppelen we meerdere databronnen in realtime dashboards. Aan jou de taak om hierin de trends te herkennen en je optimalisaties erop aan te passen. Dat kunnen onze klanten blind aan je overlaten, toch?

CREATED FIRST BIEDT

 • Werken voor ​​mooie merken bij een van de weinige Premium Facebook Marketingpartners in Nederland. En dat betekent: exclusieve trainingen, workshops en webinars. 
 • Veel vrijheid voor jouw visie en eigen inbreng. Daarnaast ben je bij ons baas over je eigen agenda. 
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de gehele organisatie van ZIGT. 
 • Een fijne combinatie van werken in ons kantoor pal naast Utrecht CS en thuiswerken. Verder ben je altijd welkom bij ZIGT in Hoofddorp, Arnhem, Tilburg en Brussel. 
 • Een chefkok die elke dag een uitgebreide gratis lunch bereidt. 
 • Goed salaris, reiskostenvergoeding en een prachtig pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Waaronder een splinternieuwe MacBook en telefoonvergoeding. 
 • Elke maand gezellige (online) teamactiviteiten en borrels.
 • En ieder jaar gaan we een weekend weg met alles erop en eraan.


Vereisten

CREATED FIRST VRAAGT

 • Je hebt minimaal 2 jaar professionele ervaring met social advertising.
 • Je bent bekend met de bureauzijde, bij voorkeur omdat je er zelf hebt gewerkt.
 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding, het liefst in de richting van (online) marketing.
 • De ontwikkelingen binnen online marketing? Daar zit je bovenop. 
 • Je bent tech savvy, analytisch ingesteld en performancegericht.
 • De Ads Managers van Facebook, Snapchat, Pinterest en Tiktok hebben geen geheimen voor je.
 • Kun je ook goed overweg met Google Tag Manager, Google Ads en Channable? Dat is een pre.
 • Communicatief ben je sterk en zelfstandig: we kunnen je vanaf dag één aan onze klanten koppelen en je bent in staat om zelf je agenda te managen.

CREATED FIRST: PERFORMANCE MARKETING

Nog even over ons. Wij zijn dus Created First part of ZIGT, een performancemarketingbureau uit Utrecht met een sterke focus op social advertising (en een schitterend kantoor op het Stationsplein). Door slim gebruik te maken van data en algoritmes helpen we start- en scale-ups zo snel mogelijk te groeien. Maar eigenlijk is alles wat met e-commerce te maken heeft bij ons in goede handen. We werken onder andere voor MR MARVIS, nuud, Veloretti, Leen Bakker en Playseat. Met onze technieken voor growth hacking en adviezen over online marketing en effectieve inzet van budgetten geven we deze en andere bekende merken een boost. Sinds 2020 zijn we officieel Meta Businesspartner. Hierdoor profiteren onze klanten van nog meer mogelijkheden om hun (internationale) groei door te zetten. Zelf profiteren we van exclusieve trainingen, workshops en webinars waarmee we onszelf scherp houden en blijven ontwikkelen. In 2021 zijn we onderdeel geworden van ZIGT, het meest toonaangevende onafhankelijke media- en performancemarketingbureau van de Benelux. Daar zijn we trots op! ZIGT heeft vestigingen in Hoofddorp, Tilburg, Arnhem en Brussel. En sinds vorig jaar dus in Utrecht. WE DO GROWTH. GROEI JIJ MET ONS MEE? Ben jij klaar voor een echte uitdaging? Reageer via onderstaande sollicitatie button.

of